1. SEKTÖR BULUŞMASI / İMSİAD

Genel Müdürümüz Mustafa KARAKOÇ, İMSİAD Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Sektör buluşmasının ilki İMSİAD ile gerçekleştirildi.

BURKENT A.Ş. Genel Müdürü Mustafa KARAKOÇ, İMSİAD Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette, yönetim kurulu üyelerini Hafriyat firma temsilcileri ile buluşturarak sektörün durumu hakkında birlikte değerlendirmeler yapıldı.

İnşaat Müteahhitleri, Genel Müdür Mustafa KARAKOÇ' a; mevcut sahaların durumu, yeni sahaların açılması ve fiyatlar hakkında sorular yöneltti. Kendilerine, hafriyat firma temsilcileri ile yapılan işlerde inşaat müteahhitleri ile hafriyat firmaları arasında sözleşme olması gerektiği, yasal döküm alanları dışında döküm yapılmasının müteahhitlere de sorumluluk getirdiği, yasalara uyanların korunması ve kaçak dökümlerin engellenmesi için işbirliği yapılması hususunda hatırlatmalar yaparak inşaat müteahhitleri ve hafriyat firma yetkililerine genel durum hakkında bilgiler verildi.

İMSİAD Başkanı Adil GÖKÇADIR, bu ziyaretlere önem verdiklerini, hafriyat sektörü ile ilgili detaylı bilgi aldıklarını, kendilerine düşen hassasiyeti ve ziyaretten duydukları memnuniyeti de belirterek başarılar diledi.

Toplantıya hafriyat sektöründen Çiğdem İnşaat / Merç Geri Dönüşüm firması adına Tahsin KUL, Kahveciler Hafriyat adına Melikşah KAHVECİ, Koç Kardeşler Hafriyat adına Erkan KOÇ ve T.M.C. Hafriyat adına İbrahim GÖZLER katıldı.

Sektör toplantıları bu şekilde devam edecek olup sorunlar birlikte çözülecektir

[gm album=13]

  • Tüm hakları saklıdır. © 2024
  • www.burkent.com.tr
bursa reklam ajansı,bursa site,bursa web sitesi,bursa e-ticaret,bursa grafik tasarım